avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acord vecini bransare gaz,drum privat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acord vecini bransare gaz,drum privat

Buna ziua, doresc sa extind reteaua de gaz pana la terenul meu si pt aceasta am nevoie de acordul proprietarilor de pe drum. Mentionez ca drumul e proprietate privata si suntem 20 de proprietari. Pt extindere cei de la DelGaz imi cer acordul 100% al prroprietarilor. Eu nu pot sa dau de 2 dintre ei, sunt doar zvonuri sunt ca unul e plecat prin SUA, altul prin Anglia.
Nu exista o cale legata pt a depasii aceasta situatie? Din cauza a 2 proprietari restul nu ne putem branșa la gaz.
Rog un raspuns. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Acord extindere retea de gaz Zoltan.Ormos Zoltan.Ormos Buna Doresc sa fac o extindere a unei retele de gaz deja existente. Reteau existenta a fost construita de o asociatie sponsorizata din fonduri din strainatate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in decembrie 2019 am executat extindere retea gaze ... LacriB LacriB Buna ziua. In decembrie 2019 am executat extindere retea gaze naturale impreuna cu vecinul de vis a vis(drum proprietate privata). Un vecin cu 2 case in urma a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua..suntem in situatia urmatoare ...am construit o casa ... Alesia162004 Alesia162004 Buna ziua..suntem in situatia urmatoare ...am construit o casa si am depus dosarul pentru utilitati. Solutia data de cei de la delgaz pentru curentul electric ... (vezi toată discuția)