avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, daca o persoana detine ilegal niste acte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, daca o persoana detine ilegal niste acte si chei ...

Buna seara, daca o persoana detine ilegal niste acte si chei de la un imobil si un automobil, ce acuzatii ii pot aduce? Este vorba despre concubina lui tata care se da drept sotia lui dar legal nu este si nu doreste sa imi dea actele si cheile. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: RoxAndreea , utilizator 16:09, 2 Februarie 2021
tatal dvs e mort ?
Da
femeia sta in casa lui si se foloseste de masina lui ? sau e vb doar de chei ?
Doar e vb de chei acte. Nu sta in casa lui
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
mergeti la politie si faceti plangere pt furt.

Alte discuții în legătură

Drept de folosinta pmariusl pmariusl Buna ziua , sunt casatorit de 21 de ani ( suntem impreuna de 25 ) , sotia mea doreste sa ne despartim , dar vrea tot ...casa , masina , custodia copilului ... (vezi toată discuția)
Intrarea prin efractie sau violarea de domiciliu...nu stiu !!! 321 321 Cum se pedepsesc. la ora asta. cele doua ? Cineva ma acuza PE NEDREPT ca am intrat cu chei potrivite in casa si nu am facut altceva decat sa ii umblu in ... (vezi toată discuția)
De la un imprumut am ajuns la plangere penala- ce pot face in acest caz? ana1902 ana1902 am si eu o nelamurire....nustiu ce sa fac am avut o relatie cu un baiat 3 luni...dintre care 2 luni jumate am stat in casa cu el...intr-un apart cu ... (vezi toată discuția)