avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua as dori sa stiu daca aceasta schimbare se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua as dori sa stiu daca aceasta schimbare se aplica si ...

Buna ziua as dori sa stiu daca aceasta schimbare se aplica si bugetarilor?
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:11, 16 Februarie 2021
Legea se refera la contribuabili ... ceea ce inseamna ca si sectorul bugetar intra.
Caror categorii de bugetari se aplica? Cei din MAI si MAp.N beneficiaza? Daca da cum?
Exista exceptii de bugetari/contribuabili?

Cornel Vasile a scris:

Legea se refera la contribuabili ... ceea ce inseamna ca si sectorul bugetar intra.

Nu exista exceptii in lege.
Ultima modificare: Luni, 15 Februarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Si care este procedura deoarece mi se spune ca acestea sunt.institutii publice care nu desfasoara activitati economice si ca nu intra sub incidenta ..impozitului pe profit din codul.fiscal??!

Cornel Vasile a scris:

Adica angajatorul scade cheltuielile doar din impozitul pe salarii, neavand impozit pe.profit?!

Xyzxyzxyz a scris:

Si care este procedura deoarece mi se spune ca acestea sunt.institutii publice care nu desfasoara activitati economice si ca nu intra sub incidenta ..impozitului pe profit din codul.fiscal??!

Cornel Vasile a scris:

[/quo

Alte discuții în legătură

Situatii financiare si declaratii irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Ma ajutati va rog cu o informatie?Firma infiintata anul acesta in ianuarie,ca platitoare impozit profit si TVA are obligativitatea depunerii ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit sau impozit pe profit? madalu madalu Buna dimineata! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am o societate nou infiintata in ianuarie 2013, care la Reg Com s-a inregistrat ca platitoare de imp pe ... (vezi toată discuția)