avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bugetara, pot beneficia de 75% din salariu pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bugetara, pot beneficia de 75% din salariu pentru copilul cu handicap grav?

Bună ziua! Sunt asistenta medicala la stat, iar băiatul meu are grad de handicap grav pentru o afecțiune hematologică(Anemia Aplastică). Doresc să întreb dacă eu pot să beneficiez de acei 75% din salar pentru faptul că în luna ianuarie, copilul a făcut cursurile online, iar soțul a lucrat și nu a stat acasă cu copilul? Menționez că mi s-a spus că s-ar putea să nu mă încadrez din cauză că, copilul nu este cu dizabilități! Vă mulțumesc mult!
Ultima modificare: Luni, 8 Februarie 2021
ana-cer, moderator

Alte discuții în legătură

Drepturi copil cu grad de handicap grav Norbert333 Norbert333 Buna seara!Copilul meu in varsta de 11 ani,are Anemie aplastica forma foarte severa si este incadrat in grad de handicap grav.Doresc sa intreb daca are dreptul ... (vezi toată discuția)
Indemnizația de handicap ovysaan ovysaan Dacă o persoană suferă de anemie hemolitica autoimuna cu anticorpi la cald și lucrează în învățământ poate obține indemnizația de handicap? (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate pentru persoane incadrate in grad de handicap dritaS dritaS Buna ziua, Ieri am stat de vorba cu cineva a carei fice este incadrata cu handicap grad I (schizofrenie) si mi-a spus ca de curand i-a intocmit dosar pentru ... (vezi toată discuția)