avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua. eu sunt bolnav psihic,am fost internat o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua. eu sunt bolnav psihic,am fost internat o data la psihiatrie, ...

buna ziua. eu sunt bolnav psihic,am fost internat o data la psihiatrie, daca nu iau medicamente vorbesc singur delirez. cu medicamente boala e sub control. acuma sunt angajat. am un baiat de 12 ani. am fost internat pt alcol am ramas fara medicamente si ca sa pot face fata vieti am baut. am mai facut si scandal in familie din cauza alcolului. sotia are inregistrari si a facut copie dupa iesirea din spitalu de psihiatrie vrea sa bage la divort prin tribunal. ma sunat avocata ei. m am speriat in ziua aia si i am propus sa mergem la notar sa nu umblam in tribunale. avem un apartament. da eu am contribuit la el cam 10 la suta cu bani. ma ameninta ca ma taraste prin tribunale de aia vreau la notar. acuma eu nu as vrea sa divortez ca o sa ajung pe strazi nu o sa am unde sta. is si bolnav. vrea sa ceara si evacuarea mea pe motiv de certuri si alcol. eu nu am mai baut de un an de zile. da de certat ne am certat. daca sunt bolnav psihic poate divorta prin tribunal? ca sa evit ani de mers prin tribunale sa merg la notar? am convinso sa renunte la dosar ca i am zis ca merg la notar acuma pe marti. ce ma sfatuiti sa fac? nu stiu ce sa fac sunt speriat disperat si bolnav.
Ultima modificare: Duminică, 7 Februarie 2021
blakkiss, utilizator
Cel mai recent răspuns: blakkiss , utilizator 20:29, 8 Februarie 2021
de ddivortat, femeia poate divorta, dvs alegeti daca o faceti pe cale amiabila sau va taraiti prin instante.
Cum recunoasteti ca nu ati contribuit cu mare lucru, poater ajungeti la o intelegere si in privinta partajului.
Nu puteti impiedica nici divortul si nici partajul, deci ar trebui sa va orientati catre gasirea unor solutii de viitor pt dvs.

nu am bani de avocat. sunt disperat.speriat si bolnav. vrea sa ma scoata pe mine vinovat cu toate. acuma iau medicamente. daca nu le iau vorbesc singur. poate divorta daca sunt bolnav? ce sa fac?
nu e cazul sa fiti speriat, multi divorteaza.
si nici nu are legatura cu medicamentele, alea trebuie sa le luati oricum, ca divortati sau nu.
si ca sa pot face fata vieti am baut. am mai facut si scandal in familie din cauza alcolului.

comportamentul dvs are si consecinte, trebuia sa va fi gandit ca nu o sa va rabde o viata.
Si da, poate divorta.
sunteti angajat, apt de munca, deci, sunteti ok.
gi-jane2, moderator
Faptul că aveti probleme de sanatate,în cazul dvs psihice nu inseamna că nu poate divorța de dvs.Nu conteaza ca sunteti vinovat sau nu, a cui culpa se constata la divorț partajul este separat si nu este infuentat de soluția de la divorț.Daca nu aveti bani de av si probabil nici psihicul necesar pt a rezista prin instanțe să vă despagubeasca cu ceva bani si. poate va cumpărați ceva la tara ,va mutați cu chirie etc.Sanatate.
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

Alte discuții în legătură

Partajul ContSters261471 ContSters261471 Eu Magdalena5 am cumparat in rate un apartament cu 2 camere in anul 1982 iar in anul 1984 am primit banii banii inapoi pt ca in contractul meu nu era prevazut ... (vezi toată discuția)
Bunuri de mostenit alonso_first_one alonso_first_one Buna seara! As avea si eu o intrebare: de ceva vreme tatal meu a inceput sa aiba probleme psihice,iar in timp aceste probleme s-au agravat.Din aceasta cauza am ... (vezi toată discuția)
Am vreun drept la o parte din casa? lucaanderi lucaanderi buna ziua, am mare nevoie de ajutor situatia sta in felul urmator, tatal meu a decedat eu stau cu mama intr-o casa care ii apartine in totalitate, nici ... (vezi toată discuția)