avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua ,sunt cetatean Roman cu residenta in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua ,sunt cetatean Roman cu residenta in uk,permis uk preschimbat ...

Buna ziua ,sunt cetatean Roman cu residenta in uk,permis uk preschimbat din romanesc .Permisul a expirat si am depus toate documentele pt preschimbare in Romania nu mi sa eliberat dovada provizorie de conducere,in cat timp o sa primesc noul permis?pot solicita dovada provizorie?va multumesc.

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis conducere anthonypopovici anthonypopovici Sant un cetatean roman cu residenta in italia.Am luat permisul de conducere in italia acum 4 ani.Vreau sa revin acasa definitiv si as vrea sa stiu daca e ... (vezi toată discuția)
dovada inlocuitoare permis spaniol expirat ? cristiangheorghe1985 cristiangheorghe1985 buna ziua,am obtinut permisul in Spania si imi expira la data de 21.05 2018. Intrebarea este daca pe timpul procesului de verificare primesc dovada ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis Florian beldean Florian beldean Pot preschimba permisul de UK în cel românesc dacă este suspendat? Menționez că e dobândit în România si preschimbat în UK în 2015 (vezi toată discuția)