avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna Ziua! Am facut o sesizare la primarie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna Ziua! Am facut o sesizare la primarie (07.09.2020), in legatura ...

Buna Ziua! Am facut o sesizare la primarie (07.09.2020), in legatura cu un capac de canalizare , situat in fata imobilului,am primit un numar de inregistrare,dar raspuns nu! Conform art. 8 alin. (1) din Ordonanta de Guvern nr. 27/2001 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor, Autoritatile si institutiile publice sesizate au obligatia sa comunice petitionarului, in termen de 30 de zile de la data inregistrarii petitiei, raspunsul, indiferent daca solutia este favorabila sau nefavorabila. Unde ma pot adresa pentru solutionarea problemei si autoritatile sa-si faca treaba ?

Alte discuții în legătură

Raspunsul unei institutii publice alexandroni alexandroni Va rog sa-mi spuneti in cat timp trebuie o institutie publica trebuie sa dea un raspuns la o solicitare scrisa si care este baza legala . Va multumesc (vezi toată discuția)
Sesizari la colegiul medicilor iulyu_s iulyu_s Va rog sa imi precizati daca exista un termen maxim in care Colegiul Medicilor este obligat legal sa transmita un raspuns in urma unei sesizari. Daca da, care ... (vezi toată discuția)
Dreptul de petitionare. modalitatea de transmitere a petitiei si termenul de raspuns ContSters278009 ContSters278009 Buna, va rog sa-mi spuneti care este termenul in care o institutie publica respectiv primarie, este obligata prin lege sa raspunda la o petitie, sesizare, ... (vezi toată discuția)