avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... BUna ziua, daca unui salariat i se acorda un spor de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

BUna ziua, daca unui salariat i se acorda un spor de 25% de noapte ...

BUna ziua,
daca unui salariat i se acorda un spor de 25% de noapte si un spor de ore suplimentare de 75 sau 1005, acestea se trec in adeverinta de vechime?
dar in revisal?
Cel mai recent răspuns: cata8 , utilizator 15:18, 19 Februarie 2021
Se mentioneaza in adeverinta de vechime .... sporurile sunt mentionate in c.i.m. ?
nu sunt mentionate in cim, doar in state
In Revisal se inregistreaza, salariul de baza lunar brut, indemnizatiile, sporurile, precum si alte adaosuri, astfel cum sunt prevazute in contractul individual de munca sau, dupa caz, in contractul colectiv de munca;


Inteleg ce spuneti dvs. Dar ceea ce de fapt ma intereseaza este daca pt angajatul respectiv il defavorizeaza la calculul pensiei. Daca nu este trecut in adeverinta de vechime , mai sunt luate in calcul sporurile?
Dacă nu sunt trecute nu are cum sa i se ia in calcul.

Alte discuții în legătură

Salariul minim si sporul de vechime Gyna Gyna O intrebare am : pentru salariatii calificati dar fara studii superioare salariul de incadrare este tot 850 lei? Adica nu e nici o diferenta intre un ... (vezi toată discuția)
Sporuri permanente ce intra in calculul indemnizatiei pt. concediul de odihna argos1 argos1 Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca urmatoarele sporuri sunt permanente si se iau in calcul la stabilirea indemnizatiei concediului de odihna? - sporul de ... (vezi toată discuția)
Salariul de baza si sporurile apetra apetra Ordinul 64/2003 modificat precizeaza: \"1.Salariul de bază lunar brut: ...lei 2.Alte elemente constitutive: a)sporuri ... ; b)indemnizaţii ... ... (vezi toată discuția)