avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Va rog! Bună ziua. Recurs la Curtea de apel ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Va rog! Bună ziua. Recurs la Curtea de apel București, admisibil ...

Va rog!
Bună ziua. Recurs la Curtea de apel București, admisibil ori inadmisibil?
Retrocedările pe legea nr. 18/1991 Practici neunitare, termene lungi, motivării date după 9 luni de zile.

Ex. Te judeci la o judecătorie din județul Ialomița, judecători praf de incorect, praf în materie de lege și imparțiali, decid anularea parțială a unui, Titlu de proprietate. Motivare vine după 9 luni, cu mențiune dreptului de apel.

Faci apel în termen la, Tribunalul Slobozia mai rău și mai dezastru privind cunoștințele legii 18/1991 a judecătorilor ești furat în fata cu actele de proprietate în mana. Falsuri peste falsuri toate acceptate și trecute sub tăcere în Ialomița.

Sentința civila a Tribunalului Ialomița contrara celei anterioare data de judecătorie. Mai mult după. 5 luni îți vine sentința acasă da nu sunt motivata de loc. Cu actul de proprietate în brate, în Ialomița ți se spune ca nu poți face dovada proprietății. Mai mult, la sfârșitul motivării îți scrie la mișto.
,,CU RECURS ,, în termen de 30 zile de la data comunicării.

Faci recurs sperând ca îți epuizezi toate căile de atac.
Pardon și stop. După ce te chinui 5 ani prin hotia din justiția ialomitei, tu om normal, FACI. RECURS AS CUM. ÎȚI INDICA IN Sentința CIVILA A TRIBUNALULUI IALOMITA

..... DAR STAI BRE NENE CA EȘTI PROSTIT IN FATA CU Sentința Civila IN CARE SCRIE ,,CU RECURS,, Pai de ce ??
Pai ca faci ca prostul recurs la curtea de apel București și când ajungi la primul termen de judecata. Ți se spune clar în fata, ca: "Recursul tău este inadmisibil, au pai de ce??? Pai nu zice judecătorul ialomițean cu recurs ????
Nu pentru ca prevederilor art.1 și art. 5 alin. (1) din titlul XIII al Legii nr. 247/2005 privind reforma în domeniile proprietății fondului funciar, nu te lasă. Și uite asa. ai fost înșelat și furat chiar de judecători, chiar dacă tu ai actele de proprietate, ramai doar cu niște hârtii de șters la.dos.
Deci cum o fii cu,,,, prevederilor art. 5 alin. (1) din titlul XIII al Legii nr. 247/2005 privind reforma în domeniile proprietății,,,, mai ai dreptul. Sau nu mai ai dreptul la recurs mai domnilor judecători.

In concluzie mai am dreptul ori nu la recurs?

Alte discuții în legătură

Recursul in procesul civil se face impotriva ultimei decizii (sentinte) a tribunalului ori si impotriva sentintei civile a judecatorie ? cornaca cornaca Buna ziua doamnelor, domnilor juristi si avocati indraznesc a face o intrabare privind, Recursul la Curtea de Apel Bucuresti. Am trecut printr-un proces ... (vezi toată discuția)
Apel sau recurs mvajnanet mvajnanet Judecătoria ca instanţa de fond, recent a dat sentinţa în materie de fond funciar, trecând în dispozitivul hotărârii \" cu drept de recurs ... \". :O ... (vezi toată discuția)
Apel sau recurs fond funciar Florian12 Florian12 Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Am pierdut un proces de fond funciar cu drept de apel si mandatarul meu a vorbit cu 2 avocati, ce cale de atac sa facem. ... (vezi toată discuția)