Va rog!
Bună ziua. Recurs la Curtea de apel București, admisibil ori inadmisibil?
Retrocedările pe legea nr. 18/1991 Practici neunitare, termene lungi, motivării date după 9 luni de zile.
Ex. Te judeci la o judecătorie din județul Ialomița, judecători praf de incorect, praf în materie de lege și imparțiali, decid anularea parțială a unui, Titlu de proprietate. Motivare vine după 9 luni, cu mențiune dreptului de apel.
Faci apel în termen la, Tribunalul Slobozia mai rău și mai dezastru privind cunoștințele legii 18/1991 a judecătorilor ești furat în fata cu actele de proprietate în mana. Falsuri peste falsuri toate acceptate și trecute sub tăcere în Ialomița.
Sentința civila a Tribunalului Ialomița contrara celei anterioare data de judecătorie. Mai mult după. 5 luni îți vine sentința acasă da nu sunt motivata de loc. Cu actul de proprietate în brate, în Ialomița ți se spune ca nu poți face dovada proprietății. Mai mult, la sfârșitul motivării îți scrie la mișto.
,,CU RECURS ,, în termen de 30 zile de la data comunicării.
Faci recurs sperând ca îți epuizezi toate căile de atac.
Pardon și stop. După ce te chinui 5 ani prin hotia din justiția ialomitei, tu om normal, FACI. RECURS AS CUM. ÎȚI INDICA IN Sentința CIVILA A TRIBUNALULUI IALOMITA
..... DAR STAI BRE NENE CA EȘTI PROSTIT IN FATA CU Sentința Civila IN CARE SCRIE ,,CU RECURS,, Pai de ce ??
Pai ca faci ca prostul recurs la curtea de apel București și când ajungi la primul termen de judecata. Ți se spune clar în fata, ca: "Recursul tău este inadmisibil, au pai de ce??? Pai nu zice judecătorul ialomițean cu recurs ????
Nu pentru ca prevederilor art.1 și art. 5 alin. (1) din titlul XIII al Legii nr. 247/2005 privind reforma în domeniile proprietății fondului funciar, nu te lasă. Și uite asa. ai fost înșelat și furat chiar de judecători, chiar dacă tu ai actele de proprietate, ramai doar cu niște hârtii de șters la.dos.
Deci cum o fii cu,,,, prevederilor art. 5 alin. (1) din titlul XIII al Legii nr. 247/2005 privind reforma în domeniile proprietății,,,, mai ai dreptul. Sau nu mai ai dreptul la recurs mai domnilor judecători.
In concluzie mai am dreptul ori nu la recurs?