avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fals în declarații - prescriere după 2 ani?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fals în declarații - prescriere după 2 ani?

Fals în declarații
Acum 2 ani am divorțat, iar la divorț, fostul meu soț a declarat că e șomer. Poate fi tras la raspundere, daca se dovedeste ca a mințit în fața instanței?

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru pensie de intretinere ariana21 ariana21 Buna seara, in codul penal este un articol privind marturia mincinoasa? Fostul sot a mintit ca este pl ecat din tara insa eu l-am vazut in oras si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Pentru pensie alimentara marturia mincinoasa se pedepseste? cristina1712ct cristina1712ct Buna ziua as dorii sa ma ajutati cu un sfat .Prin hotarire judecatoareasca fostul sot a fost obligat la plata unei pensii alimentare in procent de 20% din ... (vezi toată discuția)
Soțul meu a dat o declarație falsă în fața notarului. care ... aglaia59 aglaia59 Soțul meu a dat o declarație falsă în fața notarului. Care sunt consecințele? Situația este în felul următor: în 1992 soțul meu a cumpărat pe ... (vezi toată discuția)