avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Scadere cheltuieli educatie timpurie din impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Scadere cheltuieli educatie timpurie din impozit

Buna ziua, referitor la scaderea din impozit a cheltuielilor cu educatia timpurie am 3 intrebari. Se pot scadea doar cheltuielile aferente educatiei din 2020 si cele din 2021? tinand cont ca impozitul este aferent anului 2020. A doua ar fi, daca din impozit am scazut deja sponsorizari si bonificatii, pot scadea educatia fara limita inclusiv pana ajung la zero? Daca suma nu ajunge, se trece la scadere din impozitul pe veniturile angajatilor, corect? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Martie 2021
dianaip, utilizator

Alte discuții în legătură

Persoană angajată la o microantreprindere poate beneficia de ajutorul pentru grădiniță educație timpurie? Halaicu Halaicu Bună ziua. Va rog sa mi spuneți dacă se poate, în cazul în care o persoană este angajată la o microantreprindere poate beneficia conform Legii 239 din ... (vezi toată discuția)
Lega 239/2020 privind cheltuielile cu educatia timpurie AdinaPila AdinaPila Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare la aplicarea legii nr 239/2020. As dori sa stiu cum anume se acorda de catre angajator suma de 1500 ... (vezi toată discuția)
Legea 239/2020 mari18ro mari18ro Buna seara! Recent am înțeles ca s-a aprobat legea 239/2020. Îmi puteți da mai multe detalii despre aceasta? Multumesc! (vezi toată discuția)