avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... buna ziua , va rog sa ma ajutati cu o monografie ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

buna ziua , va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila pentru ...

buna ziua ,
va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila pentru un contract de cesiune de creanta . Sunt trei societati - societatea A Italia este debitoarea la societatea B ROMANIA si societatea B rOMANIA este debitoarea la societatea C . Societatea C este cesionarul si preia creanta lui B care o detine fata de A in contul debitului pe care il are la B . EU CA SOCIETATEA C care ar fi monogtafia mea contabila. multumesc

Alte discuții în legătură

Cesiune creanta rodicaonet rodicaonet BUNA ZIUA TUTUROR ! Ma aflu intr-o situatie ciudata si am ascultat pana acum o multime de pareri si nu am reusit sa trag nici o concluzie.Situatia este ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta n_parvan n_parvan Am nevoie de un model de contract de cesiune de creanta. Ma poate ajuta cineva? Multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila pentru ... ameliavasiliu74 ameliavasiliu74 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila pentru urmatoarea speta: societatea A debitor, transmite societatii B ( prin contract de preluare a ... (vezi toată discuția)