Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Sinteza zilei avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Daca urmeaza sa lucrez in UK unde sunt deja rezident ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Daca urmeaza sa lucrez in UK unde sunt deja rezident permanent ce trebuie sa depun in tara pentru a evita dubla fiscalizare?

Am devenit rezident in Marea Britanie dupa ce m-am mutat cu partenerul meu Britanic. In aceasta vara as vrea sa incep sa lucrez. Ce anume trebuie sa fac pentru a nu fi nevoita sa fiu fiscalizata si in Romania pentru veniturile ce uremeaza sa le realizez in UK:
Ultima modificare: Joi, 11 Martie 2021
bettydavid, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian Manea , Contabil 21:48, 4 Aprilie 2021
Nu trebuie sa faceti nimic in Romania: nici sa declarati, nici sa platiti. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traiesc in romania, dar am venituri din uk: trebuie sa declar veniturile in romania? sebastianmarara sebastianmarara Sunt director al unei companii din UK la care sunt actionar. Intre timp am revenit in Romania, dar ma platesc din firma din UK. Trebuie sa declar sumele? ... (vezi toată discuția)
Romania permite tripla cetatenie? luna_andreea luna_andreea Buna ziua, Sunt nascuta in Romania si am cetatenie romana, dar am obtinut si cetatenia italiana prin naturalizare dupa 10 ani de locuit in Italia in 2016. ... (vezi toată discuția)