avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plata popriri
Discuție deschisă în Executare silită

Plata popriri

Buna ziua. Am popriri pe cont, insa nu am mai facut plati de 2 ani( am fost in ccc) si acum vreau sa incep sa platesc. Avand in vedere ca am mai multe popriri si contul de la ING mi-a fost inchis, cei de la ING au spus ca nu am nimic la ei, ce ar trebui sa fac? Unde sa sun? Daca erau toate la o banca imi era mai usor sa fac un plan de plata, dar asa nu stiu...

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 17 Martie 2021
elizaelena1994, utilizator

Alte discuții în legătură

Ing mi-a inchis contul MariusYi MariusYi Buna ziua. Începand de astăzi am primit o notificare de la ING prin SMS spunandu-mi că mi-au închis contul. Nu am fost anunțat înainte, astăzi l-au ... (vezi toată discuția)
Blocare / deblocare cont salariu cristi.a cristi.a Buna ziua, Am o poprire pe conturi pentru care compania la care lucrez achita 50% din venitul meu in contul execturului. Cealalta jumatate merge in contul ... (vezi toată discuția)
Poprire ilegala (banca-angajator) Robert1616 Robert1616 Buna ziua, am si eu o problema in legatura cu o poprire. Luna trecuta am fost anuntat ca din cauza unei datorii neplatite o sa fiu dat in judecata, ceea ce ... (vezi toată discuția)