avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cadrul legal in vederea achizitionarii unui program ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cadrul legal in vederea achizitionarii unui program informatic intr-o institutie publica.

In anul 2006 institutia in care lucrez a incheiat un contract de asociere in vederea implementarii unor programe informatice (contabilitate bugetara, salarii, registru agricol, stare civila, impozite si taxe etc) cu Consiliul Judetean(CJ) si o societate comerciala,contract prelungit in fiecare an prin acte aditionale si onorat din bani virati de catre CJ, avand in vedere ca unele din aceste programe nu corespund cu cerintele institutiei in anul 2008 am incheiat un contract de furnizare(achizitionare) a unor programe informatice (contabilitate bugetara si salarii) achitat din veniturile proprii ale institutiei. Mentionez ca la primul contract nu se poate renunta pentru ca ne i se impune "de sus", si as vrea sa stiu daca cel de al doilea este legal deoareca am auzit ca nu ai voie sa inchei doua contracte cu acelasi obiect,dar primul contract ne obliga sa folosim programele nu sa le achizitionam :-/

Alte discuții în legătură

Buna ziua. referitor la ordinul nr. 21813/6421/2246/4433/2022. ... iacob23 iacob23 Buna ziua. Referitor la Ordinul nr. 21813/6421/2246/4433/2022. Sunt angajat bugetar si lucrez la aplicatii web frecvent. Am acest lucru trecut in fisa ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit 16% programare elless elless Buna, Am terminat Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor Timisoara. Facultatea: Management Master: Sisteme informatice ... (vezi toată discuția)
Ordin 1479/2013 retele Miruna1988 Miruna1988 Buna ziua, Am o intrebare, am un prieten care doreste sa se angajeze pe retele , din cate am inteles eu din O 1479/2013 scutirea impozitului pe venit se ... (vezi toată discuția)