avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu biciclist vinovat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu biciclist vinovat

Buna ziua,

In urma cu cate a zile un șofer a lovit pe trecerea de pietoni un biciclist, apoi trăgând de volan mi-a lovit și mașina mea parcata. Poliția a considerat ca biciclistul e vinovat de producerea accidentului și ar trebui data in judecata dacă vreau sa îmi repar mașina. Numai ca nu prea înțeleg cum vine asta, din moment ce șoferul a tras de volan și a intrat in mașina mea. Eu pe cine trebuie sa dau pana la urma in judecata și sa am succes ca sa îmi recuperez paguba? Procedez bine dacă dau direct biciclistul in judecata pe baza procesului verbal întocmit de poliție?

Alte discuții în legătură

Rca anasm anasm Am o speta mai ciudata.Eu aveam masina parcata regulamentar, cand mi-a fost lovita de catre o masina care era condusa de o persoana, iar o alta persoana din ... (vezi toată discuția)
Raspundere pieton mircea1995 mircea1995 Buna ziua, am fost accidentat in timp ce traversam strada pe trecere de pietoni Politia a decis culpa comuna 50% pieton - nu m-am asigurat 50% sofer ... (vezi toată discuția)
Masina parcata neregulamentar accident ramius ramius Buna ziua. Acum doua zile am avut surpriza sa imi gasesc masina parcata facuta praf. Mentionez ca masina era parcata intr-un scuar la o intersectie si era ... (vezi toată discuția)