avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am un spatiu de 10 mp care este a asociația de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am un spatiu de 10 mp care este a asociația de locatar ( intrarea ...

Am un spatiu de 10 mp care este a asociația de locatar ( intrarea bloc) si asa am nevoie de contract de salubrizarea separată? Asa cum stie toate lume un exchange nu produce gonoaie si dace ramana câtăva chitanțe, atunci pot sa arunci in bloc Adice in coșul de gunoi.
Cu mii de mulțumiri
Feri

Alte discuții în legătură

Plata serviciu salubrizare dania50 dania50 Un membru al asociatiei de proprietari, a carei familie formata din 3 persoane locuieste efectiv in apartamentul pentru care se calculeaza intretinerea spune ... (vezi toată discuția)
Lipsa contract salubrizare - inspectorii din primarie dau avertisment verbal pentru o eventuala amenda 10314 10314 Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament compus din 3 camere situat la parterul unui bloc din sectorul 6, Bucuresti. De asemeni, sunt unicul asociat al ... (vezi toată discuția)
Gunoi aruncat in tomberonul blocului vecin surcelus surcelus Buna ziua! In blocul vecin este un coafor care isi arunca gunoiul in tomberonul blocului nostru unde este spatiu special amenajat pentru depozitarea gunoiului. ... (vezi toată discuția)