Mai grav decât ceea ce ai făcut este faptul că nu ai înțeles nimic. Ai făcut-o lată, nu ai simțul răspunderii, cauți tot felul de subrefugii ca să scapi, te crezi sufient de isteț pentru a ocoli legea, nu ai bani să repari paguba, ești pe cale de a deveni un element antisocial.
Am avut și eu de a face cu un puști ca tine, care mi-a găurit două anvelope, ca să se răzbune pe soția mea, profesoară. Mi-am făcut singur penele, l-am găsit, am vorbit cu mama lui și nu mi-am mai pus mintea cu el, Sper că a învățat ceva din aceasta. Dar asta nu înseamnă că doamna în cauză trebuie să facă al fel.
Ți-aș sugera ca, fiind minor, să mergi frumos cu tăticu', sau mămica, spășit, la doamna în cauză, și să negociați retragerea plângerii. Dacă doamna nu "se dă bătută", cum spui tu, ai pus de mămăligă; toți polițiștii, procurorii, judecătorii, au mașini și deci caută să izoleze derbedeii care distrug mașinile, deci nu prea vei avea parte de clemență.
alxb421 a scris:
Saluut. Am aproape 18 ani, si in urma cu 3 zile am fost agresat fizic si verbal de o doamna, in fata unui magazin. Dupa 30 de minute am aflat unde sta si i-am zgariat masina intentionat(2 zgarieturi x10cm, una sub alta).
Ce se va intampla in acest caz? Doamna cu masina zgariata a depus plangere, iar un echipaj de politie m-a cautat ieri toata ziua. Cat ar dura sa "se dea batuti"?
Si daca nu sunt dovezi, in afara de niste copii <13 ani care doar m-au vazut in zona(ei nevazandu-ma ca am savarsit fapta de distrugere), voi putea nega orice acuzatie de distrugere?