BUNA ZIUA!
Va rog sa ma ajutati sa gasesc OMFP nr. 3454/28.12.2009.
Orice informatie este de ajutor! Daca se poate cit mai urgent!
MULTUMESC MULT!!!
O ZI BUNA.#-o
Buna ziua, va pot ajuta cu ordinul, dar nu am scanner si nu stiu cum sa vi-l trimit! daca imi puteti lasa un numar de fax, cu toata placerea il trimit! O zi buna!
Salut Nicoleta74!
Am un numar de fax: 0253/335026.
Te rog sa treci cu pixul ,,In atentia biroului contabilitate” pe acel ordin(pentru a ajunge mai repede la mine)!
Multumesc frumos!
Buna! Daca va rog foarte frumos, ma puteti ajuta si pe mine cu acest ordin 3454? nu-l gasesc nicaieri si trezoreria ma sfatuieste sa-l studiez foarte bine... #-o - e-mail cgabrielacorina@yahoo.com. Va multumesc foarte frumos.
Ordinul 3454
Corina24
As dori si eu Ordinul 3454, nu il gasesc nicaieri, va las nr de fax0235/347.441 si email corinaelena15@yahoo.com.
Va multumesc anticipat pt ajutor. (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.