avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul somerului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul somerului

in 2007am fost angajat cu contract individual de munca cu 2 ore norma zilnica ca persoana desemnata sa conduca activitatea de transport fiind reprezentant in relatia cu A.R.R. dopa 2 luni am incercat sa obtin legatura cu firma respectiva dar nu am mai gasit cu cine vorbi. am trimis demisia prin mandat postal iar in raspuns mi s-a comunicat ca si-a schimbat adresa.Am anuntat la A.R.R.mi sa spus sa aduc demisia semnata de firma respectivasa pot fi sters din evidentele lor. am fost disponibilizat la firma care lucrez pot intampina greutati pt obtinerea ajutorului de somaj? Avand in vedere ca aceasta firma s-a folositde certificatul meu profesional in vederea obtinerii licentei de transport nu este normal sa fiu remunerat pe perioada folosirii licentei? daca gasesc serviciu pt acest post nu ma pot angaja deoarece legislatia in vigoare nu permite sa figurez la 2 firme. ce pot face in cazul acesta si cui ma pot adresa?

Alte discuții în legătură

Infiintare companie transport pentru uber andrey1412 andrey1412 Ce pasi trebuie facuti pentru a infiinta o companie de transport prin care sa gestionezi masini in regim de inchiriere pentru soferii UBER? (vezi toată discuția)
Firma noua de transport intern si international petosticky1979 petosticky1979 Buna seara! am o mica nelamurire... la o firma de transport intern si international nou infiintata, pentru a face licenta de transport e necesar ca in ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru transport marfa andira andira Buna ziua, Va rog frumos, spune-ti ce acte sunt necesare pentru transportul de marfa (de ex, medicamente). Multumesc. (vezi toată discuția)