avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Doresc sa vând un utilaj din proprietatea unei firme ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Doresc sa vând un utilaj din proprietatea unei firme care are activitatea suspendată.

Buna ziua. Doresc sa vând un utilaj aflat in proprietatea unei firme care are activitatea suspendată. Întrucât activitatea este suspendată iar utilajele nu mai sunt folosite, nu îmi pot permite sa le țin in continuare oprite. Este posibil sa emit factura pentru vânzare sau contract de vânzare, in condițiile acestea? Ce alternative sunt? Văd fără sens reluarea activității doar pentru a emite o factura, ca mai apoi sa o suspend iar.
Ultima modificare: Marți, 6 Aprilie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Factura .. alin1980 alin1980 Buna ziua as avea o nelamurire .. detin o firma era un internet-cafe , problema eu vreau sa suspend firma si sa vad bunurile , Intrebarea este pot la vanzare ... (vezi toată discuția)
Facturi emise in perioada suspendare srl freenicos freenicos Am preluat spre ``analiza``o firma care si-a reluat activitatea dupa o perioada de suspendare de 2 ani .A depus actele de reluare a activitatii , la ONRC,in ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate bun mobil mary6 mary6 Buna seara.Este posibil legal ca,sa vinzi un bun mobil(utilaj agricol) in luna august 2016 ,in conditiile in care vanzatorul el insusi cumpara acest utilaj de ... (vezi toată discuția)