avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am un SRL (impozit micro, neplatitoare de tva).
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am un SRL (impozit micro, neplatitoare de tva).

Buna ziua,

Am un SRL (impozit micro, neplatitoare de tva), unde asociat unic, administrator si unic salariat este aceeasi persoana. Pentru sediul social, care este la domiciliul asociatului unic, exista contract de comodat, nu se deduc cheltuieli cu spatiul sau intretinerea.
Asociatul unic este are CIM cu clauza de telemunca.
Avand acelasi domiciliu cu sediul, in cazul celor 400 de lei (cheltuieli cu telemunca), credeti ca ar fi vreo problema? Sa fie reconsiderati ca si venit salarial candva?

Multumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 8 Aprilie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintare srl sau pfa pentru adminstrare asociatie proprietari mioara baditoiu mioara baditoiu Buna ziua, intentionez sa infiintez un SRL cu obiect principal de activitate \\"administrator imobile\\". Am urmat cursul in acest sens si am obtinut si ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile limitat - intrepr.individuala cristian_conea cristian_conea Buna ziua, Sunt titular de I.I. platitor de TVA. Sediul este la mine acasa (am contract de comodat pe 20% din spatiul apartamentului) si contract de comodat ... (vezi toată discuția)
Srl - dividende 5% + alte intrebari goliath goliath Buna ziua, Vreau sa imi infiintez un micro SRL, in care voi fi asociat unic, administrator, neplatitor de TVA, 3% impozit pe venit. Am niste nelamuriri ... (vezi toată discuția)