avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PRIMADE INSTALARE IN INVATAMANT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PRIMADE INSTALARE IN INVATAMANT

Buna ziua!Am terminat facultatea in anul 2003 si am fost incadrata ca profesor suplinitor calificat de la 1 septembrie 2003.Exista o lege la vremea aceea in care se preciza ca suplinitorii nu beneficiaza de prima de instalare deci nu am avut dreptul sa o solicit.Intre 2006-2008 am fost in concediu de crestere a copilului iar la intoarcerea din concediu am solicitat prima de instalare dar mi s-a spus ca au trecut cei 5 ani de la absolvirea studiilor.In 2009 am terminat masteratul intr-un domeniu diferit de domeniul in care profesez.AM DREPTUL LA PRIMA DE INSTALARE?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Am dreptul la prima de instalare in invatamant cristinacazan cristinacazan Buna ziua!Am terminat facultatea in anul 2003 si am fost incadrata ca profesor suplinitor calificat de la 1 septembrie 2003.Exista o lege la vremea aceea in ... (vezi toată discuția)
Vechime versus salariu grila in invatamant Veronica80 Veronica80 Buna ziua. Lucrez in invatamant astfel si va redau ce scrie in cartea mea de munca: - 01.09.2000 - 31.08.2001 incadrata ca suplinitor in curs de ... (vezi toată discuția)
Și totuși in continuare sunt nedumerită, aș continua discuția ... Dea75 Dea75 Și totuși in continuare sunt nedumerită, aș continua discuția referitoare la încadrarea în învățământ. Din păcate nu sunt lămurită, dacă am ... (vezi toată discuția)