avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bonul fiscal emis de casa de marcat a unui magazin.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bonul fiscal emis de casa de marcat a unui magazin.

Buna seara. Bonul emis de casa de marcat a unui magazin (nu bonuri de la benzinarii), pe care este trecut codul fiscal al cumparatorului, poate fi inregistrat in evidenta contabila a cumparatorului?
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Popescu Stefan Catalin , utilizator 12:22, 23 Aprilie 2021


da dar pentru deducerea TVA in baza unui bon fiscal, pe care este mentionat codul de inregistrare in scopuri de TVA al beneficiarului, valoarea bonului nu trebuie sa depaseasca suma de 100 de euro
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2021
magiccom, utilizator
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie cf pe bon daca nu sunt platitor tva? Bogo4us Bogo4us Buna ziua, Am un SRL neinregistrat ca platitor de TVA si doresc sa stiu daca sunt obligat sa inregistrez in contabilitate doar BF care au CF mentionat (ex. ... (vezi toată discuția)
Deducere tva benzina simoponea simoponea Buna ziua! Pe firma am doua autoturisme unul care merg zi de zi si deduc 100% benzina si toate cheltuielile , ptr ca sunt administrator si il folosesc numai ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal si factura risteafl risteafl Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este obligatorie factura fiscala insotita de bon fiscal,in cazul in care clientul cere factura,iar valoarea bonului ... (vezi toată discuția)