avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transfer la cerere functionar public. Refuz
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transfer la cerere functionar public. Refuz

Buna ziua.
Daca un functionar public solicita transferul la cerere pe o functie publica similara, indeplineste toate conditiile necesare transferului, poate conducatorul unitatii la care se solicita transferul sa-i refuze cererea de transfer? Se poate face ceva in acest sens? Mentionez ca postul pe care se solicita transferul este vacant. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Transferul la cerere - functionar public - AlinMandrica AlinMandrica Buna ziua. Un functionar public in cadrul unei administratii publice locale, doreste din motive personale(schimbare de domiciliu) transferul in cadrul ... (vezi toată discuția)
Transfer la cerere functionar public. refuzul AlinMandrica AlinMandrica Poate conducatorul sa refuze transferul la cererea functionarului piblic, in cazul in care functionarul indeplineste toate criteriile necesare ocuparii ... (vezi toată discuția)
Este necesar avizul anfp pentru ocuparea unui post prin transfer la cerere? ylys ylys Exista un post vacant in unitate si doresc sa aflu daca este necesar avizul ANFP pentru ocuparea lui prin transfer la cerere? (vezi toată discuția)