avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Vă rog să-mi spuneți când se fixează ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Vă rog să-mi spuneți când se fixează un nou ...

Bună ziua. Vă rog să-mi spuneți când se fixează un nou termen pentru promovarea în grad, în cazul în care la una dintre probe, cea practică, nu am obținut numărul minim de puncte, iar la cea teoretică punctajul a fost de peste 90 de puncte din 100.

Alte discuții în legătură

Concurs pentru ocuparea unui post de contabil sef vio_adriana vio_adriana In cazul in care la unul concurs pentru ocuparea unui post vacant, in cazul de fata de contabil sef, se prezinta doar 2 concurenti si sunt 3 probe:proba ... (vezi toată discuția)
Examenele de promovare in institutii de stat andreicosmin74@yahoo.com andreicosmin74@yahoo.com CARE ESTE NOTA DE PROMOVARE LA UN EXAMEN IN INSTITUTII PUBLICE CU BUGET DE AUTOFINANTARE? (vezi toată discuția)
Promovare in grad angajat contractual 2012 dumi32 dumi32 Buna ziua vreau sa va intreb in cazul in care un angajat care a promovat in anul 2009 in urma dobandirii studiilor superioare in anul 2012 poate sa promoveze ... (vezi toată discuția)