avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... 1.Primaria unei comune poate refuza in 2020 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

1.Primaria unei comune poate refuza in 2020 inregistrarea in ...

1.Primaria unei comune poate refuza in 2020 inregistrarea in evidentele agrare si fiscale a Declaratiilor de impunere depuse de mostenitori, in termenul stabilit in Certificatul de mostenitor eliberat de notariat si proprietatile,intabulate in CF pe mostenitori ?
2. Consecintele neinregistrarii Declaratiilor de impunere incalca dreptul mostenitorilor de a dispune de proprietatile mostenite, - nu pot plati impozitul ( ca nu s-a calculat de primarie ) nu li se elibereaza Certificatul de atestare fiscala- deci nu pot face operatiuni imobiliare.
VULPY

Alte discuții în legătură

Cum pot afla dacă un teren a fost vândut? MadalinaET MadalinaET Buna ziua, de curând am fost la primărie pentru a ma interesa de pământul agricol al bunicii mele pe care dorim sa îl vindem și am descoperit ca bunicul ... (vezi toată discuția)
Acte cadastru monicaa18 monicaa18 Buna ziua! Detin o casa la tara careia vreau sa ii fac cadastru si intabulare. Am depus cerere din septembrie 2017 la primaria comunei, dar pana in prezent nu ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare ca petentul este cunoscut ca proprietar Corinutza24 Corinutza24 Va rog sa ma lamuriti daca in baza certificatului pt. atestarea ca petentul este cunoscut ca proprietar , eliberat de primarie in baza Legii nr. 7/1996 cu ... (vezi toată discuția)