avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intenționez să imi extind activitatea.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intenționez să imi extind activitatea.

Bună ziua!
Actual activez ca PFI pe codul CAEN 8622, fiind înregistrat la ANAF, cu sediul fiscal la adresa din buletin.
Intenționez să imi extind activitatea și să colaborez cu alți medici, pentru consultații la domiciliul pacienților. As avea 3 întrebări în acest sens:
1. este nevoie să imi deschid un SRL pentru aceasta nouă activitate sau pot continua pe PFI-ul meu (CAEN 8622) sa închei contracte cu alti medici? Mentionez că "firma" va avea ca domeniu de activitate strict consultații la domiciliul pacienților, in diverse specialități care se pretează a fi făcute acasă, nu tratamente invazive (nu perfuzii, nu injecții), cel mult masaj, kinetoterapie+/- fizioterapie.
2. Pentru noua activitate este același cod 8622 sau un altul? Mentionez că la sediul fiscal (actual adresa din buletinul meu) nu voi desfăsura nicio activitate medicală, voi face doar programările telefonic sau online (medicii se vor deplasa la pacienti).
3. În cazul în care trebuie deschis un SRL sau un alt PFI pentru activitatea de consultații la domiciliu, de ce autorizații am nevoie?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Ultima modificare: Duminică, 9 Mai 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfi medic -prestari servicii medicale la domiciliul pacientilor miriamcovalschi miriamcovalschi Buna ziua. Un PFI avand ca obiect prestari servicii medicale cod caen 8622, poate incheia contract de prestari servicii cu o persoana fizica? Concret un ... (vezi toată discuția)
Malpraxis GP Gina GP Gina Am înființat un SRL pe cod caen 8690. Este necesar malpraxis pe firmă dacă activitatea se desfășoară pe proceduri de masaj ? (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru deschiderea unui cabinet psihologie. emil65 emil65 As dori sa deschid un cabinet de psihologie-logopedie. Se pot accesa fonduri nerambursabile pentru acest domeniu? (vezi toată discuția)