avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, ma aflu în perioada de concediu creștere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, ma aflu în perioada de concediu creștere copil, ...

Bună ziua, ma aflu în perioada de concediu creștere copil, beneficiez de acesta deoarece am avut lucrate 12 luni din ultimele 24 luni anterioare nașterii copilului, deci în momentul în care am rămas însarcinata nu eram în câmpul muncii, urmează ultima luna din ccc care este luna tatălui(el lucrează și nu dorește luna aceasta) însă eu sunt insarcinata in luna a 8a, urmează sa nasc chiar în luna în care primul copil împlinește 2 ani, Întrebarea mea este, fiind însărcinată am dreptul la concediu medical pentru ultima luna din indemnizație? Cei de la Ajpis mi-au spus ca se poate prin casa de asigurări, cei de la casa de sănătate nu știu prea multe, spun ca nu au mai avut cazuri ca și mine (sa primească indemnizație fără sa vina direct din câmpul muncii și sa fie din nou gravide) va rog aștept răspunsuri dacă pot beneficia de concediul medical timp de o luna, pana la nasterea celui de-al doilea copil

Alte discuții în legătură

Intrare in concediu crestere copil, dupa somaj silviacorniencu silviacorniencu buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: beneficiez de somaj pana in 27. sept .2014, avand ca data probabila de nastere a celui de-al doilea copil, ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie pentru al 2-lea copil juliagrim juliagrim Sunt insarcinata si trebuie sa nasc in ianuarie 2015. Am un copil de 2 ani si 4 luni (nascut in Aprilie 2012), cu care sunt in al 3-lea an de ingrijire (e cu ... (vezi toată discuția)