Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Sinteza zilei avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Factura Fiscala
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Factura Fiscala

Factura Fiscala

Buna ziua,
O factura fiscala care contine mai multe repere( bunuri achizitionate), completata cu toate elementele inclusiv cota tva, dar care nu are valoarea tva defalcata pentru fiecare produs in parte, este corecta din punct de vedere fiscal pentru deducere si aplicare pro rata? Mentionez ca pe factura este inscrisa doar suma totala a tva-ului. In Codul Fiscal nu este specificat clar acest aspect. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Scutire tva de plata Ionut Gogosaru Ionut Gogosaru Buna, Am o firma platitoare de TVA, prin depasirea plafonului. Cu toate aceastea firma este scutita de plata TVA-ului, art. 141 alin. (1) lit. f) din Codul ... (vezi toată discuția)
Ajustarea tva la vanzarea fara taxare a unui imobil arp arp Buna ziua, societatea a achizitionat in 2007 un imobil nou construit de la o alta persoana juridica, aplicandu-se taxarea inversa. In 2009 intentionam sa ... (vezi toată discuția)
Obligatie cf pe bon daca nu sunt platitor tva? Bogo4us Bogo4us Buna ziua, Am un SRL neinregistrat ca platitor de TVA si doresc sa stiu daca sunt obligat sa inregistrez in contabilitate doar BF care au CF mentionat (ex. ... (vezi toată discuția)