avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primaria mi-a scris ca nu are teren disponibil si ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primaria mi-a scris ca nu are teren disponibil si ca sa fac cerere ...

Primaria mi-a scris ca nu are teren disponibil si ca sa fac cerere pentru despagubiri banesti la ANRP. Am facut aceasta cerere, dar acum Prefectura refuza sa imi solutioneze cererea, pe motivul ca primaria trebuia sa imi faca o oferta pe care eu sa o refuz. Eu nu inteleg cum poate primaria sa faca o oferta, de vreme ce primaria nu are teren disponibil. Va rog sa binevoiti sa imi transmiteti ce pot sa fac in aceasta situatie .

Alte discuții în legătură

Legea 165/2013 Anne Julie Anne Julie Tatal meu si unchiul meu au facut cerere la o primarie in anul 2001 in baza legii 1/2000 sa li se restituie 50 de hectare dupa un unchi al lor, iar in anul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu legea 165/2013 hamarsold2019 hamarsold2019 Tatal meu a decedat in 2010, unchiul meu a decedat in 2013. In anul 2001 tatal si unchiul meu in baza legii 1/2000 au cerut sa li se revendice dupa un unchi ... (vezi toată discuția)
Dosar (cerere ?)anrp liniuta liniuta Buna ziua , mi sa stabilit cuantumul unei despagubiri in echivalent prin hotarare judecatoreasca , dosarul catre anrp il fac eu sau pe baza cererii depuse la ... (vezi toată discuția)