Bună ziua. Am un cont la o banca pe care primesc alocația copilului. Și mi sa făcut o proprire de către un executor și am contul blocat. Am pe minus 1000 lei. Am sunat la banca și miau zis sa iau legătura cu executorul dar nu răspunde. Când mi se va vira alocația îmi va lua banii din cont? Sau vor rămâne blocați acolo? Ce trebuie sa fac ca să nu îmi ia alocația din cont
Buna ziua, alocatia nu poate fi supusa executarii silite. Insistati la executor pana va raspunde sau trimiteti-i o cerere in scris privind deblocarea sumelor reprezentant alocatia.
Țin sa menționez ca alocația este singurul venit care întra în cont. Alți bani nu îmi intra în cont. Sa insist la executor. Sau sa vorbesc și la banca.
Madalina Pascu a scris:
Buna ziua, alocatia nu poate fi supusa executarii silite. Insistati la executor pana va raspunde sau trimiteti-i o cerere in scris privind deblocarea sumelor reprezentant alocatia.
Dapix
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
La executor mergeți la el la birou cu o cerere scrisă, că telefonic nu o să rezolvați nimic. Banca vă poate ajuta parțial, dar cel care decide este executorul.