avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... In anii 2019 si 2020 am platit impozit sume mai mari ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

In anii 2019 si 2020 am platit impozit sume mai mari decat impozitul datorat.

In anii 2019 si 2020 am platit impozit sume mai mari decat impozitul pe care il aveam de platit. Pe siteul ANAF erau niste sume care nu corespundeau de loc realitatii. Dupa ce am platit in 2020 pentru anul 2019, 2 sume, una la CASS si alta la impozit, am inteles ca este vorba de o eroare (care n-a fost rectificata nici pana azi, 28.05 2021). Cei de la taxe si impozite mi-au spus anul trecut, in 2020, sa nu mai iau in considerare sumele inregistrate acolo.
In iulie 2020 am facut cerere de compensare si desi am fost la fisc si in toamna si iarna 2020, februarie 2021, mai 2021, cererea de compensare din iulie 2020 nu a fost prelucrata. Ce consecinte pot avea datorita acestui fapt si ce pot face ca aceasta cerere sa fie finalizata? In asteptarea unui raspuns, multumesc pentru atentie. Iorga Ina, persoana fizica
Ultima modificare: Vineri, 28 Mai 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cum si cand se face plata sumelor datorate de o ii alexandrada alexandrada Bună ziua! Mi-este neclar dacă de când apărut declarația unică mai aștept sau nu impunerea de plată de la ANAF sau pur și simplu plătesc în contul ... (vezi toată discuția)
Compensare de la anaf panseluta13 panseluta13 Anul trecut am obtinut venituri din chirii, mai mici decat salariul minim. Am depus declaratia unica si am optat pentru plata CASS. Am platit si impozitul si ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica Pospisil Pospisil in anul 2018 am depus declaratia unica si am contribuit la CASS, plata a fost efectuata la ANAF, dupa care am fost sesizat ca am neclarificari in declaratie si ... (vezi toată discuția)