avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua aseara in jurul orei 20:00 am circulat pe un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua aseara in jurul orei 20:00 am circulat pe un bulevard ...

Buna ziua,

Aseara in jurul orei 20:00 am circulat pe un bulevard cu 2 benzi. Eu eram pe banda 1 si in stanga mea pe banda 2 era alta masina, din fata a venit un radar si politistul mi a spus ca am avut 114 si mi a retinut permisul pe 90 zile.
I am cerut sa mi arata filmarea, nu a vrut oricat l am rugat dar din cate am vazut cat vorbeam cu el la masina am observat ca masina mea nu se observa in filmare pentru ca eram acoperit de cel din stanga mea, care circula cu o viteza putin mai mare de cat mine. Eu eram cu botul masinii la usa lui din spate pe prima banda.

Datorita faptului ca nu a vrut sa mi arate filmarea oricat l am rugat, eu cred ca radarul de fapt l-a prins pe cel din stanga pentru ca politia s a intors dupa noi, insa cel din stanga mea a pus frana, s-a bagat in spatele meu si a facut dreapta imediat in intersesctie, iar eu am mers inainte.
Ultima modificare: Luni, 31 Mai 2021
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 08:18, 1 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Si in caz ca pierd contestatia ce o sa patesc?
~ Conținut șters la cerere ~
Nu se ajunge la judecata? Unde o sa trebuiasca sa achit eu toate cheltuieliile?
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune radar in miscare - cum pot contesta pv. AlicAmadeus AlicAmadeus Buna ziua, In 24.02.2017 la ora 17:40 vad din sens opus o masina venind in directia mea la care la un moment dat porneste girofarele si ma opreste \" dupa ... (vezi toată discuția)
Pregătirea pentru a treia înfățișare la judecătorie pt contestarea procesului verbal Ionel firu Ionel firu Bună seara am făcut și eu contestație pt un proces verbal în care dnl polițist mi-a scris că ma luat cu aparatul radar cu o viteză de 115 km/h m-am ... (vezi toată discuția)
"nu a oprit la semnalul regulamentar al politistului " ShoSho ShoSho Buna ziua tuturor..mi-am permis sa citez \"recit\" din PV incheiat de un agent de circulatie din cadrul politiei rutiere din municipiul Botosani pt faptul ca ... (vezi toată discuția)