Videodek a scris:
ASISTENTUL INSPECTOR ESTE CEL CARE ARE LICEU SANITAR SAU SC. POSTLICEALA SANITARA CU PROFIL IGIENA.SI AICI ESTE O ANOMALIE DEOARECE SANT BAGATI IN ACEEASI OALA SI CEI CU LICEU SI CEI CU POSTLICEALA SANITARA CU DURATA DE 2 ANI SI EXAMEN DE DIPLOMA. (...)
Dupa cunostintele mele liceu sanitar nu mai exista. S-a desfiintat de ceva ani. Dar, evident, pe piata muncii exista asolventi de un astfel de liceu care mai au pana la pensie. De aceea aufost trecute ca necesar de studii ambele variante.
Nu inteleg ce legatura este intre "inspector sanitar" si studiile superioare absolvite la filosofie.
Sa fie vorba de filosofia inspectiei sanitare???? :rolleyes:
Cf specificatiilor din COR, inspectorul sanitar (cod 322202) este un absolvent de invatamant liceal, postliceal si de maistri, igienisti care inspecteaza si acorda consultatii cu privire la problemele si masurile preventive si curative legate de diverse domenii de igiena (a mediului, poluarea apei, aerului si bunurilor alimentare, etc), lupta impotriva substantelor nocive si a focarelor de microbi.
NU va suparati, dar eu cred ca ptr a ocupa o astfel de functie trebuie sa ai ceva studii de specialitate, si in nici un caz sa nu fi prea filosof in domeniu.
Si nici nu trebuie sa ai studii superioare.