avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am o parcelă de pământ pe care vreau sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am o parcelă de pământ pe care vreau sa o vand(am ...

Buna ziua. Am o parcelă de pământ pe care vreau sa o vand(am acum un cumparator)dar mi sa spus de la primărie ca nu se poate acum vinde,ca trebuie sa il aiba cumpărătorul in arendă un an de zile cu contract.. acel pământ...apoi se poate face vanzare!!e adevarat?adica ..daca eu acum am nevoie urgent sa il vand ...nu pot?într-un an de zile cine stie ce se poate intampla!!O lege sau o modalitate de a face vânzarea mai repede nu există?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iunie 2021
takytaky1, utilizator

Alte discuții în legătură

Urgent !! mosteniri, drept de prorietate, acte... casa + pamant unait unait Buna ziua. Am si eu o mare problema si caut raspuns urgent la cateva intrebari importante. Rog ptr. cateva sfaturi.Multumesc Anticipat! Am o bunica de 85 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu arendasul IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua, Detin un pamant care este dat in arenda pana in aprilie 2016, si pt care am incheiat deja o promisiune de vanzare cumparare cu altcineva decat ... (vezi toată discuția)
Renta viagera stanutadi stanutadi ce acte trebuiesc pentru renta viagera si ce se intampla cu terenul dupa expirarea rentei viagere (vezi toată discuția)