avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto problema
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto problema

Salutare!!
Am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o abordez. Am cumparat o masina de la un dealer auto sh, si pe langa celelalte acte exista si o factura fara nr Remti caci scrie pe ea cum ca masina este inresgistrata ca stoc si conform legii 469/a. 1..... Nu este platitoare de impozit. Acum la inmatriculari Il (de unde sunt eu) au refuzat sa imi inmatriculeze masina pe motiv ca factura trebuie sa aibe nr Remti. Am sunat la dealer iar dar mi-au comunicat ca efectiv nu au nr remti caci nu platesc impozit la ele. Dar cei de la inmatriculari nu vor sub nici o forma sa inmatriculeze fara nr Remti... Deoarece au zis ca trebuie sa aiba indiferent daca sunt stock sau nu. Ceva idei ce este de facut?

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto nou: stampila remtii relu_ms relu_ms Buna ziua, Am cumparat o masina noua de la un dealer autorizat din Romania (Braila). Am fost la Impozite si taxe locale Sector 6 si nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Dealer auto nu da fiscal?? weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am o mica dilema. Am achizitionat un auto SH adus la comanda de catre o firma autorizata in comertul cu autovehicule. Mi-au dat un dosar cu toate ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sau nu? weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am o mica dilema. Am achizitionat un auto SH adus la comanda de catre o firma autorizata in comertul cu autovehicule. Mi-au dat un dosar cu toate ... (vezi toată discuția)