avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt președinte al unei asociații de proprietari. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt președinte al unei asociații de proprietari. Într-un ...

Sunt președinte al unei asociații de proprietari. Într-un apartament de pe scară, locuiesc două persoane (frați) bolnavi psihic. Sunt vechi clienți ai spitalelor de psihiatrie și clinicilor de specialitate. De mai multă vreme sunt foarte agresivi, agresează femeile și copiii din jurul blocului, gălăgioși și foarte murdari. Apartamentul lor este un focar de infecție.
M-am adresat poliței in mai multe rânduri. În urmă investigațiilor i-au luat și internat într-un spital de psihiatrie, dar după două luni le dă drumul de fiecare dată.
Locatarii sunt revoltați și cer
deschiderea unei acțiuni în instanță și internarea lor definitivă intr-o locație de specialitate. Dispunem de certificate medicale că nu au discernământ.
Există o lege care să reglementeze această situație? Voce se poate face?
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Infractor roman arestat in franta tgeorgescu tgeorgescu Un infractor roman, condamnat definitiv cu executare, a fost arestat in Franta in vederea extradarii in Romania. Dupa parerea mea este complet iresponsabil si ... (vezi toată discuția)
Ce pot face fanny000 fanny000 Buna seara, sunt asistent medical si acum 2 zile am primit pumni in cap de la un pacient cu tulburări de personalitate in timpul serviciului (vezi toată discuția)
Care este obiectul unei expertize psihiatrice? ContSters396991 ContSters396991 Cod Procedură Penală, Art. 184 (3) Expertiza medico-legală psihiatrică se efectuează după obţinerea consimţământului scris al [b]persoanei ce ... (vezi toată discuția)