avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de constructie Am parcelat un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de constructie Am parcelat un teren intravilan,pantru ...

Autorizatie de constructie
Am parcelat un teren intravilan,pantru constructii de locuinte.Avem toate actele in ordine(PUZ,drum 9 m latime,Certificat de urbanism,autorizatii.........)toate pe cheltuiala proprie.Am solicitat Primariei din localitate eliberarea autorizatiei de constructie si s-a refuzat eliberarea ei pe motiv ca nu am cedat drumul primariei.Eu consider ca este un abuz,santaj .As dori o parere.

Alte discuții în legătură

Conditionarea obtinerii autorizatiei de constructie pentru teren la drum public de puz Ciprian68 Ciprian68 Va salut. Am o problema cu obtinerea unei autorizatii de constructie pentru un teren intravilan cu deschidere la drum public. Am tot citit si eu pe net ... (vezi toată discuția)
Interdictie constructie casa pe teren intravilan agricol joegrecu joegrecu Buna ziua, O intrebare as avea. Am dori sa construim o casa cu parter si mansarda pe un teren intravilan agricol. Terenul are o suprafata de 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se elibereaza cu? Daria-Alexandra Daria-Alexandra Buna ziua In 2014 am cumparat un teren intravilan in Remetea Mare, Timis, pt a construi o casa. Pentru eliberarea Certificatului de Urbanism, Primaria a ... (vezi toată discuția)