avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cutie chei la intrarea in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cutie chei la intrarea in bloc

Am si eu o intrebare.as vrea sa pun pe grilajul usii la intrarea in Bloc o cutie pt chei tip lacat(inchiriez in regim hotelier si multi Clienti vin la ore tarzii).pot sa fac chestia asta sau risc sa mi-l taie administratia?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 18 Iunie 2021
Geaninaavram, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:54, 19 Iunie 2021
Este necesar sa solicitati acordul asociatiei de proprietari,deoarece dv intentionati sa utilizati exclusiv parte din partea comuna deimobil de locuit in comun
Conform disp L nr 196/2018 proprietarii nu au dreptul sa schimbe destinatia si aspectul partii com,une fara acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. Într-un imobil cu 8 etaje s-au înlocuit ușile ... Maria Rus Maria Rus Bună ziua. Într-un imobil cu 8 etaje s-au înlocuit ușile vechi, cu uși termopan. Proprietarii de la fiecare etaj/palier au deținut câte o cheie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o dilema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. ... Grundy Grundy Buna ziua! Am o dilema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Fac parte de putin timp din comitetul executiv al unui bloc si m-am lovit de cateva lucruri pe ... (vezi toată discuția)
Am voie legal sa montez o cutie serurizata mica pt chei pe fatada ... Smariusagentul Smariusagentul Am voie legal sa montez o cutie serurizata mica pt chei pe fatada blocului la intrarea in bloc pt a o folosi la i chieierea in regim hotelier gen airbnb si ... (vezi toată discuția)