avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În 1986 părinți au cumparat o casa cu teren, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În 1986 părinți au cumparat o casa cu teren, nestiind ca in ...

În 1986 părinți au cumparat o casa cu teren,ne stiind ca in 1985 sa dat lg. Că tu cumpărați casa iar terenul rămânea la stat . Tot in 1986 având teren mai mare mi a dat voie să mi construiesc o casa ,in acest moment la cine sa ma adresez sa obtin titlu de proprietate pentru ca eu cu familia plătesc taxe si impozit din 1986 atât pe casa cat si pe teren dar nu pot sa am titlu de proprietate

Alte discuții în legătură

Atribuire suprafata de teren - probleme cezarad cezarad Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o problema. Bunicii mele i s-a atribuit in anul 1985 de catre Consiliul Popular teren in folosinta de ... (vezi toată discuția)
Obtinere titlu proprietate anadona anadona Buna ziua. Problema mea se prezinta astfel: acum 4 ani a decedat mama mea, nefacandu-se succesiunea dupa ea, iar acum 7 luni a decedat tatal meu. Ei au ... (vezi toată discuția)
Ordin prefect irbag irbag In 1985 parintii mei au construit o casa pe un teren dat de primarie de 300 mp. In 1995 s-a emis Ordinul prefectului pe 100 mp \"aferent locuintei \" ( este ... (vezi toată discuția)