avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare teren concesionat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare teren concesionat

Buna ziua! Sunt in situatia de a depune actele pentru dezbaterea mostenirii de pe ambii parinti decedati. Acum am aflat ca lucrurile sunt foarte complicate deoarece casa mostenita se afla pe un teren concesionat din 1993 insa nu apare ca fiind intabulat si mi s-a spus de la primarie ca eu trebuie sa platesc pt intabularea terenului ( in conditiile in care proprietarul terenului este primaria) . Intrebarea mea este: cum e posibil ca un teren sa fie dat in concesiune de primarie fara ca aceasta sa il intabuleze in prealabil? Cum aflu daca un teren/imobil este intradevar intabulat sau nu? La aceasta primarie stanga nu stie de dreapta: la registrul agricol nu apare autorizatia de constructie dar la biroul de taxe si impozite platesc impozit pe cladire ; pe langa asta informatiile sunt total eronate cu privire la suprafetele construite si libere.
Ultima modificare: Joi, 24 Iunie 2021
iacobloredana, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme de intabulare.... TomaGradinaru TomaGradinaru O societate agricola a cumparat in 1990 un fost IAS cu o cladire si un teren. In prezent Primaria din raza respectiva a castigat terenul. Societatea vrea sa ... (vezi toată discuția)
Concesiune teren marmih marmih Am concesionat un teren in aug 2007. Dorind sa intocmesc cartea funciara pentru a-l cumpara, am aflat ca terenul respectiv (pe care am construit o cladire cf ... (vezi toată discuția)
Contract de concesiune antalkafka antalkafka Bună ziua. Dețin un teren de 100 mp într-un oraș, intabulat și înscris în cartea funciară pe numele meu, pe acesta a fost construit o casă fără ... (vezi toată discuția)