avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Export de bunuri din România, contract cu Elveția, ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Export de bunuri din România, contract cu Elveția, țară de destinație finala Indonezia.

În cazul unei execuții de bunuri pentru care o firma
din Romania are contract cu o persoana juridica din Elveția care la rândul ei are contract cu o persona juridica din Indonezia.
Destinatia finala a bunurilor este Indonezia, condiția de livrare este FCA România, iar transportul este suportat de firma din Indonezia.Exporul în Indonezia îl face firma din România.Pe declarația vamala de export România este expeditorul, țară de Tranzacție este Elveția și țară de destinație Indonezia.Va rog să-mi puneți dacă vedeți vreo problema din punct de vedere fiscal în cazul unei astfel de operațiuni.Este OK contitia de transport FCA România și exportul efectuat de firma din România?
Ultima modificare: Duminică, 27 Iunie 2021
Bife, utilizator

Alte discuții în legătură

Tva extracomunitar stegeran stegeran Buna ziua. Am o problema si cautand pe forum nu m-am lamurit. Firma din Romania platitoare de TVA realizeaza un prototip pentru un produs pentru un client din ... (vezi toată discuția)
Facturare client ue,livrare tara non-ue tommy22 tommy22 buna seara, Avem o livrare de bunuri in Norvegia,facturarea se face catre o tara membra UE. in acest caz, factura se declara in 390 si in intrastat? ... (vezi toată discuția)
Livrare de bunuri catre nigeria adrianabresug adrianabresug va rog sa ma ajutati cu un raspuns .o societate din romania doreste sa vanda produs finit catre nigeria .cum se factureaza cu tva sau fara ?operatiunea este o ... (vezi toată discuția)