avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lotizare teren, valori diferite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lotizare teren, valori diferite

la lotizare singura parcela care poate sa imi revina si e fara constructi pe ea este oarecum in planul 2 adica nu la asfalt cum au ceilanti 2 parati din dosar care si au facut case pe teren ci pe o ulita laterala . Pot sa cer suplinentar ceva teren in plus in compensatie??
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Iulie 2021
dragosducu, utilizator

Alte discuții în legătură

Competente expert tehnic judiciar, specialitatea topografie Confuciu Confuciu Buna ziua, Ma aflu momentan intr-un proces de iesire din indiviziune, in care am calitatea de parat, detinand o cota de 1/2 din proprietate, iar cei doi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, dacă printr-un puz avem voie sa construim doar casa ... OPLA OPLA Buna ziua, dacă printr-un PUZ avem voie sa construim doar casa unifamilială iar pe planșele acestuia prin desen pe fiecare parcela de teren la care face ... (vezi toată discuția)
Construcție de locuință - 7ml din axul drumului cain2k cain2k Bună seara, Dețin un teren ce are deschidere de 16 ml la drumul sătesc. Pe o laterală, există o parcelă, cotă indiviză 1/4, de 4m lățime (pe ... (vezi toată discuția)