avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna!Am auzit ca pot pleca de acasa la aproape 17 ani, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna!Am auzit ca pot pleca de acasa la aproape 17 ani, pot face ...

Buna!Am auzit ca pot pleca de acasa la aproape 17 ani, pot face asta fara sa ii fac probleme iubitului meu, tinand cont ca are 21 de ani?Pot da vreo declaratie ca am discernamant?Daca imi gasesc un job part time, cu un salariu de 1000-1100 de lei, iubitul meu avand un salariu de 4800 de lei, pot declara cumva ca ne putem intretine?Am mare nevoie de un raspuns, multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna!ajutooorr!!am mare nevoie de un raspuns cat se poate de repede la urmatoarea ... Alexxandra.tdr Alexxandra.tdr Buna!Am mare nevoie de un raspuns cat se poate de repede la urmatoarea intrebare. Am aproape 17 ani, familia mea nu este de acord cu relatia pe care eu o am de ... (vezi toată discuția)
Dragoste mare intre doi minori, plecare de acasa, consecinte elenaalexandra02 elenaalexandra02 Am și eu o curiozitate. O prietenă are o relație de un an și 3 luni , ea având vârsta de 13 ani jumate , iar el 16 ani , aproape 17. Părinții ei nu ... (vezi toată discuția)
Vreau să plec de acasă la 16 ani Anonim 28 Anonim 28 Bună ziua Am 16 ani iar iubitul meu 20 Suntem împreună de 2 ani jumătate și vrem să ne mutăm împreună El mă ajută foarte mult și îmi este ... (vezi toată discuția)