avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua, Acord viza cfp pe plati aferente ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua, Acord viza cfp pe plati aferente contractelor . Va ...

Buna ziua,

Acord viza cfp pe plati aferente contractelor . Va rog sa imi spuneti daca acest lucru contravine cu calitatea de membru in cadrul comisiei de analiza a ofertelor avand in vedere OG 119/31.08.1999?

" Art. 11: Separarea atributiilor
Persoana care exercita controlul financiar preventiv propriu nu trebuie sa fie implicata, prin sarcinile de serviciu, în efectuarea operatiunii supuse controlului financiar preventiv propriu."

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Incompatibilitatea acordarii vizei cfp cu calitatea de membru in comisia de analiza, evaluare si negociere pentru cumparare directa (cerere de oferte) dynamic dynamic Buna ziua, Sunt persoana care acorda viza CFP pe contractele comerciale in firma. Recent am fost numit prin decizia directorului general al firmei ca membru ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate viza cfp vacanta vacanta In prezent acord viza CFP pe contracte si comenzi .Va rog sa precizati daca : 1.-pot viza CFP si ordonantarile de plata in lipsa persoanei desemnate ... (vezi toată discuția)
Persoana desemnatã cu acordare vizei de cfp, poate fi membru într-o comisie de licitatie, în cadrul societãþii unde lucreazã? Diaconu Camelia Diaconu Camelia Poate o persoană care este desemnată să acorde viza de control financiar preventiv propriu să participe ca membru într-o comisie de licitaţie, comisie ... (vezi toată discuția)