avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Locuiesc într-un bloc mic cu 3 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Locuiesc într-un bloc mic cu 3 apartamente/ scara. ...

Buna ziua! Locuiesc într-un bloc mic cu 3 apartamente/ scara. (cate unul pe nivel). Apartamentul meu situat la ultimul etaj, apare în CF ca fiind mansarda. Deasupra lui, cu acordul constructorului de la care am cumpărat, am amenajat un mic spatiu de depozitare. Vecinul de la etajul 1 a acceptat situația când a devenit proprietar. Acum are pretenții asupra spațiului și solicită acces după ce timp de 10 ani nu a contribuit cu niciun leu pentru amenajare sau pentru repararea acoperișului. Ce este de făcut în această situație? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Pod la mansarda Bogdan_Escu Bogdan_Escu Buna ziua, Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou. Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)
Pod bloc ContSters225393 ContSters225393 Auna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu p+5+m,podul nu este prins in autorizatia de constructie si nici in intabulare,adica podul din acte nu i revine ... (vezi toată discuția)
Mansardare pod bloc TMana TMana Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea. Am un apartament la ultimul etaj al unui bloc cu doua etaje, plus parter, cu cate 2 apartamente/etaj. Scara pe care ... (vezi toată discuția)