avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... S-a admis cererea cu valoare redusa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

S-a admis cererea cu valoare redusa

Bună ziua, revin cu o lămurire vă rog frumos, sa admis cererea cu valoare redusă, acum care sunt următorii pași? După ce trec cele 30 de zile cu drept de apel se va înființa direct poprire sau abia după aceste 30 de zile cu drept de apel va merge dosarul către un executor judecătoresc care va înainta dosarul în instanță pentru a obține o hotărâre pentru poprire?
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2021
cornel2222, utilizator
Buna ziua
Nu se face nimic din oficiu.
Dvs va trebui sa faceti toate demersurile. Va trebui definnitivata hotararea, apoi va trebui sa va adresati unui executor judecattoresc, pentru a o pune in executare.
Dvs trebuie să va ocupati,nu mizati pe buna credința a debitorului.Dupa ce legalizati hotararea în cazul in caredebitorul nu achita voluntar contactați un executor judecătoresc.
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incuviintare poprire din motive excpuse gresit de executor/ulterior respinsa Mariaggg Mariaggg Buna seara. O sa incerc sa fiu succinta. Deoarece veniturile fostului sot fluctueaza destul de mult, pensia de intretinere a copilului deasemeni. El a platit ... (vezi toată discuția)
Hotărâre plata cheltuieli de judecată există o hotărâre ... Marcel2017 Marcel2017 Hotărâre plata cheltuieli de judecată Există o hotărâre definitivă prin care DSP este obligată la plata cheltuielilor de judecată. Nu s-a făcut apel ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie alimentara centru_cta centru_cta Buna ziua! Am primit de la fosta sotie a unui salariat o solicitare la care atasase copie hotarare instanta judecata pentru a i retine sotului (angajatul ... (vezi toată discuția)