avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua .Am incheiat o conventie civila in 2006 cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua .Am incheiat o conventie civila in 2006 cu vecinul ...

Buna ziua .Am incheiat o conventie civila in 2006 cu vecinul meu ce are casa construita pe hotar privind preluarea apelor pluviale de la el si de la mine printr o coloana pluviala amplasata de la limita de hotar in terenul meu cu valabilitate pana in2010.Vreau sa anulez acea coloana pluviala ;eu am spatiu in terenul meu pentru apa meteo.Vecinul nu mai vrea sa isi rezolve cu apa meteo individual primaria nu recunoaste nelegalitatea lui cu apa meteo.Cum sa procedez legal pentru anularea conductei respective?

Alte discuții în legătură

Inscriere in facturi de date incorecte buniculmiti buniculmiti Societatea de distribuire a apei din judetul Botosani scrie pe facturile de incasare a apei pluviale ca primeste lunar de la Administratia Nationala de ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive la apa nova. intrebare- ce se poate face daca ... iriholo iriholo Clauze abuzive la Apa Nova. Intrebare- ce se poate face daca Apa Nova se prevaleaza de un HCG al Mun Bucuresti pentru a factura abuziv apa pluviala la o ... (vezi toată discuția)
Scurgere ape pluviale VladMasalar VladMasalar Buna ziua, Am o problema cu un vecin din cauza scurgerii apei pluviale. Pamantul meu este sub nivelul drumului, iar vecinul din spate este sub nivelul meu. ... (vezi toată discuția)