avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Carantina - tara zona rosie - navigator
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Carantina - tara zona rosie - navigator

Buna ziua,
Am si eu o intrebare in legatura aceasta carantina la domiciliu.
Urmeaza sa vin din Spania, aceasta intrând astazi in zona Rosie. Conform hotărârii 46 se face carantina daca nu esti vaccinat complet. (Am doar o doza)
Dar, hotărârea 43 se bate cap in cap cu OMS 816/2020, in care scris clar ca personalul navigant este scutit de la carantina.
Eu fiind navigator, vreau sa stiu la ce sa ma astept din partea DSP la sosirea pe aeroport.
Daca sunt bagat in carantina la domiciliu, exista posibilitatea de a o contesta? Daca da, cum pot face mai exact daca sunt in carantina?
Ce pași trebuie urmați? Unde se depun actele/dosarul?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Exceptarea de la carantinare covid-19 in cazul navigatorilor steelboy_dexter steelboy_dexter Exceptarea de la carantinare in cazul navigatorilor Conform Ordinului ministerului sănătății 816/2020 din 14 Mai 2020, Navigatorii sunt exceptați de la ... (vezi toată discuția)
Am sosit ieri 25 dec din anglia în românia, pe data de 23 dec ... ovidiutgjiu ovidiutgjiu Am sosit ieri 25 dec din Anglia în România, pe data de 23 dec am făcut testul Covid la plecarea din Anglia, rezultatul fiind negativ totuși sânt obligat ... (vezi toată discuția)
Decizie carantinare Boroș Lorand Boroș Lorand Bună ziua la sosirea din germania intrînd în țară prin vamă un agent DSP a dispus arestul meu la domiciliu pe o perioada de 14 zile fapt ce calcă în ... (vezi toată discuția)